Wat heb ik nodig?

Wij van Mobile-Addons begrijpen heel goed dat het soms een beetje lastig om te zien wat je nou precies allemaal nodig hebt. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze en je mag ons altijd bellen of mailen voor vragen. Daarnaast proberen we op deze pagina een aantal vragen voor je te beantwoorden.

Mobile Addons is officiële reseller van het merk Ultimate Addons in Nederland. Ultimate Addons biedt diverse mogelijkheden om uw telefoon te gebruiken als navigatie op de motor, scooter, fiets, of zelfs in de auto. Het gepattenteerde systeem bestaat doorgaans uit 2 onderdelen:

1) Een water -en schokbestendige case voor Apple iPhones, Samsung Galaxy telefoons of een universele case

2) Daarnaast heb je altijd nog een bevestigingshulpstuk nodig. Hier hebben we een groot assortiment van met allerlei verschillende opties zoals stuurbevestigingen, spiegelbevestigingen, balhoofd montage in allerlei maten en 3M stickers of balhoofd adapters

Alle producten zijn afzonderlijk te bestellen, zo is het mogelijk om enkel een telefoonhoesje te bestellen als je bijvoorbeeld een nieuwe telefoon hebt, of misschien heb je meerdere motoren en wil je graag op iedere motor een eigen bevestiging.

Configuration guide

Opladen op de motor was nooit zo eenvoudig

Naast diverse hulpstukken om je telefoon te gebruiken als navigatie op de motor hebben we ook allerlei 12 volt laders en Din laders die je kunt gebruiken om je telefoon op te laden tijdens het rijden. 

Als laatste hebben we ook nog diverse bundels  die je eenvoudig zelf samen kan stellen. Met deze bundels krijg je mooie kortingen en alle zendingen boven de €35 worden ook nog eens gratis verzonden!

Mocht je vragen hebben over de juiste combinatie neem dan contact op

per mail : info@mobile-addons.nl
per telefoon : 06 52 20 77 42

Of kom langs bij ons magazijn in Oss om te kijken wat het beste bij uw motor past.